О НАМА

Кафана “Дукат” је традиционална новосадска кафана основана 2013 године. Временом смо постали синоним за добар провод, спремни да одговоримо на све ваше захтеве како би смо вам омогућили да уживате у тренутцима проведеним у нашој кафани. Млади и амбициозни тим вам је увек на распологању за све што вам је потребно и за што бољи угођај. Неретко смо имали прилике да угостимо и највеће звезде наше музичке сцене као и многобројне телевизијске екипе са националном фреквенцијом. Дукат кафана је постала позната и широм наших Балканских земаља те врло често смо у могућности да и они буду наши гости. Дугогодишње искуство у угоститељству нам је помогло да наш град добије право место за излазак какво и заслужује, ми водимо бригу о нашим гостима и трудимо се да сви буду задовољни.

Дукат

Наш тим је увек спреман да одговори на сва ваша питања и сугестије. Наша снага сте управо ви, јер због свих вас ми и постојимо. Модеран простор, врхунски музички извођачи, увек расположено особље и енергија која влада у кафани Дукат, гарант су да ћете провод који доживите у овој кафани дуго памтити. Ово је дефинитивно једна од кафана у коју ако једном дођете, увек ћете се враћати. Зато вам препоручујемо да је свакако посетите. Ако славите, ако тугујете, ако лумпујете…ми вас чекамо. Каже се : “Ако је правилно употребљена,кафана је најлепше место на свету”.
Кафана Дукат управо то жели да буде – најлепше место на свету. “За разлику од породице, у кафани вас воле због ваших мана, не врлина”. Кафана Дукат је заслужено понела епитет најбоље кафане у Новом Саду, проверите и ви зашто је тако, нећете се разочарати.